Eğitim-Bir-Sen Şemdinli üyeleri iftarda bir araya geldi

Eğitim-Bir-Sen Şemdinli üyeleri iftarda bir araya geldi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şemdinli İlçe Temsilciliği tarafından iftar programı düzenledi.

Programa Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Özer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Belediye Başkan Adayı Fahri Şakar, Sendika ilçe yönetimi, okul müdürleri, öğretmenler ve memurlar katıldı.

180’i aşkın kişinin katıldığı iftar programında yemek duasından sonra söz alan Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Özer, sendika kurucusularında Mehmet Akif İnan'a sendikayı kurarken sorulan bir soruya verdiği yanıtı paylaşmak istediğini belirterek, "Kendisine ne işin var senin sendikacılıkla diye sorulunca, hepimize rehberlik edecek şu yanıtı vermişti, “Öncelikle ne kadar vesayet odağı varsa hepsini ifşa edeceğim, ayrıca benim gibi düşünmese bile, benim inancıma ideolojime sahip olmasa bile, haksızlığa, zulme, ayrımcılığa uğrayan ne kadar insan varsa hepsinin yanında duracağım” diye cevap vermiştir. Evet bu söz aslında sendikamızın misyonunun ne olduğunu, sendikacılık yapan bizlerinden nasıl bir duruş sergilememiz gerektiğini söylemektedir. Eğitim Bir Sen Şemdinli yönetimi olarak biz de size söz veriyoruz; nerde bir zulüm varsa karşısında olacağız nerde bir mazlum varsa yanında olacağız. Hakkınızı hiç bir zaman kimseye yedirmeyeceğiz" dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum