Dursun Özbek: Bu çocukları neden alet ediyorsunuz?

Dursun Özbek: Bu çocukları neden alet ediyorsunuz?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Ben çok üzüldüm. U19 takımındaki çocuklara yazık değil miydi? Bu çocukları neden kendi amaçlarınıza alet ediyorsunuz" dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Turkcell Süper Kupa finali, maçın henüz 4. dakikasında Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle tamamlanamadı. Galatasaray'ın Icardi'nin erken golüyle 1-0 öne geçtiği maçta, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Maçın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve yaşanan durumu şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti.

Özbek, "Böyle bir durumu beklemiyorduk. Saçma sapan aklımıza gelmeyecek bir durumla karşılaştık. Bunlar akıl tutulması. Bu maçın geliri depremzede kardeşlerimize yardım olarak gönderilmesine kararlaştırıldı. Bir taraf dolu, bir taraf boş. Maçın ambiyansını bozuyorsunuz. Şenlik havasında geçmesi beklenen derbiyi 1 dakikada bitiriyorsunuz. Ben çok üzüldüm. U19 takımındaki çocuklara yazık değil miydi? Bu çocukları neden kendi amaçlarınıza alet ediyorsunuz! Türk futbolundan gerginliğin gitmesinin tarafındayım. Türk futboluna yakışacak hareketlerde bulunulmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Özbek ayrıca, Şanlıurfa'da yoğun ilgi ve sevgi gördüklerini ifade ederek, "Ben 2-3 gündür buradayım. Böyle bir sevgi seli, ilgi görmedim. Burada çok iyi ağırlandık. Ne vardı onlar da gelip aynı tabloyu görseydi. Türkiye'nin böyle birlik ve beraberliği görmesi lazımdı. Böyle bir fırsatımız vardı, kullanılmadı" dedi.

TFF'nin erken seçim kararı almasına da değinen Özbek, "Kulüpler Birliği bunu istiyordu. TFF de gerekeni yaptı, erken seçim kararını aldı. Yeni yönetimin seçilmesi için de bir süreye ihtiyaç var. Aradaki zaman makul. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.