Dünyanın en pahalı selfiesi

Dünyanın en pahalı selfiesi

Bir sergide selfie çekmeye çalışan kadın heykelleri domino taşı gibi devirdi. Hasar yaklaşık 200 bin dolar değerinde.

ABD’nin Los Angeles kentinde, sakar bir sanatsever dünyanın en pahalı selfie’lerinden birini çekti.

Bir sergide selfie için en iyi açıyı ayarlamaya çalışan kadın, heykellerin kaidelerinin domino taşı gibi devrilmesine yol açtı. Hasarın 200 bin doları geçtiği belirtiliyor.

Söz konusu olay iki hafta önce, Hong Kong’da yaşayan dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Simon Birch’ün bir dizi sanatçıyla karma sergisinde meydana geldi. 14th Factory adlı galeride selfie çekmeye çalışan dengesini kaybedince, değerli metal, mermer ve ahşap gibi farklı malzemelerden yapılmış çok sayıda heykelin hasar görmesine yol açtı.

Sergiye katılan sanatçılardan Gloria Yu, “Üç heykel kalıcı olarak zarar gördü ve diğerlerinde de hasar var. Yaklaşık hasar 200 bin dolar” dedi. 14th Factory ise eserlerin sigortalı olup olmadığı konusunda açıklama yapmadı. İki hafta önce yaşanan olayın kamera görüntülerinin yeni sızdırılması, ‘reklam’ tartışmasına da yol açtı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.