Düğün yolunda kaza: 2 ölü

Düğün yolunda kaza: 2 ölü

Karaman’da, yakınlarının düğüne gidenlerin içerisinde bulunduğu otomobil, yolun kenarında park halinde olan pancar yüklü römorka çarptı, anne ile kızı öldü, iki kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.50 sıralarında merkeze bağlı Beydili köyü çıkışında meydana geldi.

Akçaşehir Beldesi’nden Karaman kent merkezine yakınlarının düğününe giden Kadir Eski yönetimindeki otomobil, Beydili köyü çıkışında yolun kenarında park halindeki pancar yüklü römorka çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık görevlileri, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Kadir Eski, annesi Ümmügülsüm Eski, kardeşi İrem Eski ve teyzesi Cemile Günarslan yaralandı.

Yaralılardan İrem Eski, sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde sıkışan yaralılar ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılıp, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Tedaviyeÿalınan yaralılardan anne Ümmügülsüm Eski de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralıların tedavisi ise devam ediyor. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.