Doğu Perinçek ve Ethem Sancak, Suriye’ye gidiyor

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak, Suriye’ye gidiyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Ethem Sancak’ın bir heyet ile birlikte Suriye’ye gideceği, Şam’da üst düzey görüşme yapacakları belirtildi.

AK Partili bakanlar ve milletvekilleri tarafından Suriye ile ilişkilerin yumuşatılması ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşülebileceği yönünde yapılan açıklamalar gündemdeki yerini korurken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Ethem Sancak’ın Suriye’ye gideceği belirtildi.

‘Üst düzeyde görüşme yapılacak’

Katıldığı bir canlı yayında konuşan Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, söz konusu ziyarete ilişkin şunları ifade etti:

Vatan Partisi önümüzdeki 10-15 gün içerisinde Doğu Perinçek başkanlığında Suriye’yi ziyaret edecek ve en üst düzeyde görüşme yapacak. Sayın Doğu Perinçek, Ethem Sancak ve önemli isimler yer alacak. 10-15 gün içerisinde bu ziyaret Şam’a yapılacak. Suriye Devleti ile uzun süredir görüşme halindeydik. Beşar Esad ile 2015’te görüşmüştük. Vatan Partisi Suriye devletiyle çok sık görüşüyordu. Suriye, Rusya, İran, Çin olmak üzere ilişkileri tamir etti. Vatan Partisi Asya’nın en güvenilir partisi. Övmek için söylemiyoruz. Bu Türkiye’nin menfaatleri Türkiye’nin geleceği açısından kritik. Ve bütün bu konuştuğumuz ekonomi ve güvenliği başta olmak üzere düzelecek. Ayrıntılı takvimi yakında paylaşacağız.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.