Diyarbakır’ın 43 köyünde sokağa çıkma yasağı bitti

Diyarbakır’ın 43 köyünde sokağa çıkma yasağı bitti

Diyarbakır Valiliği, dört gün önce dört ilçenin 43 köy ve mezrasında ilan ettiği sokağa çıkma yasağının bugün sonlandırıldığını açıkladı.

Diyarbakır’ın Lice, Hani, Kocaköy ve Dicle ilçelerine bağlı 43 köy ve mezralarında 30 Mayıs’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı bugün saat 11.00’den itibaren kaldırıldı.

Diyarbakır Valiliği’nin resmi internet sitesinden bugün yapılan açıklamaya göre, düzenlenen operasyon da tamamlandı.

Şu ilçe, köy ve mezralardaki yasak kaldırıldı:

Lice ilçesine bağlı Ecemiş Köyü, Birlik Köyü, Şenlik Köyü, Abalı Köyü,  Erginköy Köyü, Daralan Köyü, Duruköy Köyü, Çeper Köyü, Güçlü Köyü ve Gökçe Köyü ile mezraları.

Hani ilçesine bağlı Kaledibi Köyü, Topçular Köyü, Çukurköy Köyü, Kuyular Köyü, Abacılar Köyü, Akçayurt Köyü, Yukarıturalı Köyü, Uzunlar Köyü, Serenköy Köyü, Gömeç Köyü, Kalaba Köyü, Kırım Köyü, Yayvan Köyü, Soylu Köyü, Çardaklı Köyü, Sergen Köyü, Okurköy Köyü, Gürbüz Köyü, Anıl Köyü, Süslü Köyü ve Belen Köyü ile mezraları.

Kocaköy ilçesine bağlı Şaklat Köyü ve Yazıköy Köyü ile mezraları.

Dicle ilçesine bağlı Meydanköy Köyü, Sergenli Köyü, Dedeköy Köyü, Bademli Köyü ,Döğer Köyü, Arıköy Köyü, Tepe Köyü, Başköy Köyü, Değirmenli Köyü  ve Kelekçi Köyü ile mezraları.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.