Diyarbakır’da serinlemek için suya giren genç boğuldu
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde babası ile birlikte serinlemek için suya giren 17 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.
|
Son Güncelleme: 23.07.2026 21:15
| Kaynak: İHA
Olay, Silvan ilçesi Malabadi Köprüsü'nde meydana geldi. Babası ile birlikte serinlemek için suya giren 17 yaşındaki Hebun Kursek, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Sudan çıkarılan Kusek, sağlık ekiplerinin yoğun uğraşlarına rağmen kurtarılamadı. Kursek'in babası sinir krizi geçirdi. Talihsiz gencin cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.