Diyarbakır'da rüşvet soruşturması: Belediye başkanına yurt dışı yasağı

Diyarbakır'da rüşvet soruşturması: Belediye başkanına yurt dışı yasağı

Bağlar Belediyesinde yürütülen ve 1 başkan yardımcısı ile bir personelin tutuklandığı rüşvet soruşturmasında ifadesi alınan AK Partili belediye başkanına yurt dışı çıkış yasağı konulduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesinde yürütülen ve 1 başkan yardımcısı ile bir personelin tutuklandığı rüşvet soruşturmasında ifadesi alınan AK Partili belediye başkanına yurt dışı çıkış yasağı konulduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet Başsavcılığının Bağlar Belediyesi ile ilgili yürüttüğü “rüşvet soruşturmasında” 3 gün önce gözaltına alınan belediye başkan yardımcısı ve imar müdürlüğünde bir personel dün çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı. 

Çermik Gazetesi'nde yer alan habere göre, soruşturma kapsamında dün savcılıkta ifadesi alınan belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ise, ifadesinin ardından adli kontrol şartı ile yurt dışına çıkış yasağı verildiği ortaya çıktı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.