|
Son Güncelleme: 24.02.2026 12:54
| Kaynak: İHA
Diyarbakır’da kaçak silah operasyonu
Diyarbakır'da jandarma ekiplerince 16-23 Şubat arasında düzenlenen operasyonlarda, 21 adet tabanca, 14 adet av tüfeği, 4 adet AK-47 piyade tüfeği ele geçirildi.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, ilçe jandarma komutanlıkları ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen planlı ve titiz çalışmalar neticesinde 16-23 Şubat 2026 tarihleri arasında operasyon düzenledi.
Operasyonlarda 21 adet tabanca, 14 adet av tüfeği, 4 adet AK-47 piyade tüfeği, 883 adet çeşitli çaplarda mühimmat, 20 adet tabanca şarjörü ve 9 adet AK-47 piyade tüfeği şarjörü ele geçirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.