Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı

Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı

Henüz sebebi bilinmeyen patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu, ardından kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da henüz sebebi bilinmeyen bir patlama meydana gelirken, patlamanın sesi kentin bir çok noktasında duyuldu. Ardından, kentte siren sesleri duyuldu. Bölgedeki kaynaklar, patlamanın 8. Ana Jet Üssü civarında olduğunu söyledi. 

Diyarbakır'da saat 00:52 itibariyle 2. bir patlama daha meydana geldiği bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur" açıklamasında bulundu.

​Valilikten açıklama

Diyarbakır Valiliğinden ise konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Bu gece saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketi ile bir saldırı girişiminde bulunulmuştur. Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir. Kamuoyuna duyurulur"

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.