Diyarbakır’da 56 kilo esrar ele geçirildi: 2 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 56 kilo esrar ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’da 56 kilo esrar ele geçirildi: 2 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti ile mücadele kapsamında 16 Eylül 2026'da operasyon düzenlendi.

iha-20260917aw790775-2.jpg

Operasyonlarda, Bağlar ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, 56 kilo toz esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli şahsın, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.