Diyarbakır’da 2 bin 776 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi: 1 tutuklama

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 2 bin 776 adet sentetik ecza maddesi ele geçirilirken 1 kişi tutuklandı.

Diyarbakır’da 2 bin 776 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi: 1 tutuklama

Uyuşturucu maddelerin ticaretini ve kullanımını engellemek amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde Bağlar ilçesinde 2 şahsın üst ve eşyalarında yapılan aramada 2 bin 776 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğeri hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.