Diyarbakır Sanat Sokağı'ndaki binada patlama

Diyarbakır Sanat Sokağı'ndaki binada patlama

Patlama, araç trafiğine kapalı Sanat Sokağı'ndaki bir binanın üçüncü katında meydana geldi. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken, binada hasar oluştu.

Diyarbakır’da genellikle kafelerin bulunduğu Sanat Sokağı’ndaki Konak Apartmanı’nda el yapımı patlayıcı infilak etti. Yaralı ve can kaybının olmadığı patlama binanın 3’üncü katında saat 14.50 sıralarında meydana geldi. Patlamada can kaybı ve yaralanma olmazken, bölgeye giden ekipler binada bulunanları tahliye etti.

EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİRİLMİŞ

Özel harekat timlerinin de güvenlik önlemi aldığı bölgede, patlamanın kafelerin bulunduğu 5 katlı binanın 3’ncü katındaki giriş koridoruna bırakılan bardak içerisine düzeneklenmiş el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana geldiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ederken, polis güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.