Dijle TV ilk 6'ya girdi

Dijle TV ilk 6'ya girdi

Diyarbakır’dan yayın yapan Dijle TV, SBT reytingde müzik dalında ilk 6'ya girdi.

DİYARBAKIR - Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) adına her ay reyting araştırması yapan SBT’ye göre, Diyarbakır’dan yayın yapan Dijle TV büyük müzik kanallarını geride bırakarak ilk 6’ya girdi.

Şubat ayı içerisinde PowerTürk, Vatan TV, NR1, Kral TV ve TRT Müzik’ten sonra 6’ncı sıraya yerleşen Dijle TV, aynı zamanda Türksat’ta bulunan ilk özel Kürtçe kanal olma özelliğini taşıyor.

Dijle TV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sancar, "Bu başarı sadece bizim değil bizleri izleyen vatandaşlarındır. Biz Türksat’ta Kürtçe yayın yapan ilk Kürtçe kanalız. Vatandaşlarımızın teveccühüyle müzik programlarında ilk 6’ya yerleşmek bizim için gurur vericidir. Bundan sonra bizi izleyenler için daha çok çalışıp üst sıralara yerleşmeye çalışacağız. Barışın ve kardeşliğin köprüsü olan Dijle TV, tüm Türkiye halkları için ilkeli duruşundan taviz vermeyecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum