DİHA Muhabiri  serbest bırakıldı

DİHA Muhabiri serbest bırakıldı

Trafik polisi tarafından ticari bir taksiden darp edilerek indirilmeye çalışılan kadını görüntülemek istediği sırada polis tarafından gözaltına alınan muhabirimiz Mütha Çetin, serbest bırakıldı.

İSTANBUL  -Şişli Elmadağ'da dün trafik polisi tarafından ticari bir taksiden darp edilerek indirilmeye çalışılan bir kadını görüntülemek istediği sırada polis tarafından engellenmeye çalışılan ve bu sırada darp edilerek gözaltına alınan DİHA muhabiri Mütha Çetin, Harbiye Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülen Çetin, buradaki sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere tekrar Harbiye Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Kendisini gözaltına alan trafik polisi, Çetin'den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olurken, Çetin de ifadesinde trafik polisinin kendisini engellediğini ve darp ettiğini söyledi. 

Çetin, ifade işlemlerinin ardından gece saat 12.30'da serbest bırakıldı. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.