Deva Partisi'nin Yüksekova İlçe Başkanı belli oldu

Deva Partisi'nin Yüksekova İlçe Başkanı belli oldu

Deva Partisi'nin Yüksekova İlçe Başkanlığına Seyhan Örbeyi seçildi. Örbeyi, "İlçemize ve ülkemize daha iyi hizmet vermek ve hizmet bayrağını en yükseğe çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz." dedi.

Deva Partisi'nin Yüksekova İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanını seçmek için üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan karara göre partinin İlçe Başkanlığı'na Seyhan Örbeyi seçildi.

Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Örbeyi, "Bildiğiniz gibi tüm ülkemiz zor ve kritik bir eşikten geçmektedir. Bir yıldan fazladır süren pandemi süreci ve buna eşlik eden ekonomik kriz giderek derinleşmektedir. Böylesi zor bir dönemde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın teveccühleri, il başkanımız ve üyelerimizin desteğiyle şahsım bu önemli göreve layık görülmüştür. Bizleri bu göreve layık gören, destek sunan ve desteğini esirgemeyen herkese en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

s1.jpg

Yüksekova'a daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını ifade eden Örbeyi, "Bu kutlu göreve seçilmiş olmaktan kıvanç duymaktayım. Partimiz üyelerine ve partimize gönül vererek bize sonsuz manevi güç veren hemşerilerimizi şahsım ve İlçe teşkilatımızı oluşturan dava arkadaşlarım olarak yalnız bırakmayacak, ilçemize ve ülkemize daha iyi hizmet vermek ve hizmet bayrağını en yükseğe çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Çıktığımız bu yolda Rabb'im bizleri utandırmasın, yaptığımız, yapacağımız güzel işlerde de bizleri muvaffak kılsın diye dua ediyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Yüksekova'mız için hayırlı olmasını diliyor, kıymetli hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum