Derviş Karaman hepinizi düğününe bekliyor

Derviş Karaman hepinizi düğününe bekliyor

Yüksekova’nın sevilen isimlerinden Derviş Karaman bu hafta sonu evleniyor. Karaman, Yüksekova Haber aracılığı ile hepinizi düğününe davet ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Yüksekova’nın sevilen isimlerinden Derviş Karaman bu hafta sonu dünya evine giriyor. ilçeye bağlı Babülan köyünde ikamet eden Sıdık Ablak’ın kızı Sultan Ablak ile evlenecek Karaman’ın sağdıçlığını Abdullah Zeydan yapacak. Yüksekova halkının ve birçok siyasinin çok sevdiği Derviş Karaman’ın hepinize bir mesajı var.

İşte o mesaj:

“Başta çok kıymetli Gever halkımız olmak üzere, emekçi kardeşlerimi, DTK üyelerini, BDP-HDP Milletvekillerini, bölge il ve ilçe belediye başkanlarını, çevre il ve ilçe BDP-HDP yöneticilerini, sivil toplum örgütlerini, çevre il ve ilçe esnaflarını, çevre il ve ilçe ileri gelenlerini, çevre il ve ilçelerdeki dost ve akrabalarımızı düğünümde görmekten onur duyarım. Düğün davetiyemin ulaşmadığı herkesten özür diliyor bu mesajımı davet olarak kabul etmelerini ve bu mutlu günümüzde yanımızda olmalarını diliyorum. Derviş Karaman”

DÜĞÜN TARİHİ VE YERİ

Karaman çiftinin düğünü 7-8 Haziran 2014 tarihlerinde Eski YİBO, Ehmedê Xanî Ortaokulu önünde yapılacak. Yüksekova Haber ailesi olarak bizler de Derviş ve Sultan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

derviskaraman3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum