Dersim'de kayyımdan borç devri

Dersim'de kayyımdan borç devri

Dersim'de Fatih Mehmet Maçoğlu ile birlikte seçilenler mazbatasını aldı. 'Komünist Başkan'ın karşısına 68 milyon TL borç çıktı.

Dersim’de Fatih Mehmet Maçoğlu ile birlikte belediye meclisine seçilenler de mazbatasını aldı. Dersim Belediyesi Meclis üyesi Candan Badem, Twitter hesabından “Belediyeyi 68 milyon TL borçla devraldık kasada 266 bin TL var. Ayrıntıları da paylaşacağız” paylaşımında bulundu.

Badem, mazbatayı aldıktan sonra muhasebe müdürünün belediyenin borçları ve kasadaki parayla ilgili kendilerine bilgi verdiğini söyledi. Enkaz devraldıklarını vurgulayan Badem, belediyenin hesaplarını inceleyeceklerini ve belediyenin parasının nasıl kullanıldığı ile ilgili ayrıntılı bilgileri daha sonra paylaşacaklarını ifade etti.

Badem, “Türkiye’deki bütün solcuların gözleri bizim üzerinizde olacaktır. Bizden beklentileri var. Sosyalist bir vicdanla hareket edeceğiz ve beklentileri boşa çıkarmamaya çalışacağız” dedi. (Vecdi Erbay / Duvar)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum