Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç mazbatasını aldı

Derecik'te Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkanı Seçilen Hasan Dinç mazbatasını aldı.

Derecik'te 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçimi kazanan Yeniden Refah Partili Hasan Dinç mazbatasını Şemdinli İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden teslim aldı. Dinç'e önceki dönem belediye başkanı Ekrem Çetinkaya da eşlik etti.

Mazbatasını aldıktan sonra çıkışta bir açıklama yapan Hasan Dinç, "Geride bıraktığımız yerel seçimin başta bölgemiz olmak üzere bütün ülkemize huzur refah getirmesini temenni ediyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Yaşlılarımız kızacak belki ama bu başarıyı gençlere borçluyuz" dedi.

hasan-dinc.jpg

İlçede siyasi görüşü ne olursa olsun herkesle bir araya gelip ilçeyi kalkındırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Dinç, "En büyük proje gençler eleştiriye başlayacak. Ciddi bir muhalefet yapacak. Ciddi bir muhalefetin olduğu bir yerde ciddi hizmetler olacak" ifadelerini kullandı.

Derecik Belediyesi Eski Başkanı Ekrem Çetinkaya da Dinçe'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Bizler birlik ve berberlik içerisindeyiz. Bütün Derecik halkana hayırlı olsun" dedi.

whatsapp-image-2024-04-05-at-16-33-56.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.