Deniz Poyraz'ın taziyesi Pazartesi devam edecek

Deniz Poyraz'ın taziyesi Pazartesi devam edecek

Katledilen Deniz Poyraz için kurulan taziye çadırına ziyaretler bugün sona ererken, aile Pazartesi günü tekrar taziyeleri kabul etmeye devam edecek.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Örgütü’ne yönelik saldırıda yaşamını yitiren Deniz Poyraz’ın Konak ilçesine bağlı Çimentepe Doğa Mahallesi’nde taziye çadırı kuruldu. Poyraz’ın taziyesine gün boyu çok sayıda ziyaret gerçekleşti.

Gün içinde Gazeteci Musa Anter’in kızı Rahşan Anter, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Eş Genel Başkanı Şahin Tümüklü ve beraberindeki heyetlerle, CHP Belediye Meclis üyeleri aileyi ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Akşam saatlerinde aileyi Anadolu Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AN-YAKAYDER) üyeleri de ziyaret etti. AN-YAKAYDER adına okunan mesajda “Deniz heval şahsında tüm Kürt halkının ve dostlarının başı sağ olsun. Özgürlük mücadelesinde yaşamını yitiren tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” denildi.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle aile Pazartesi kurulacak çadırda taziyeleri kabul etmeye devam edecek.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.