Deniz Naki'den saldırı açıklaması

Deniz Naki'den saldırı açıklaması

Amedspor'lu Deniz Naki deplasmanda karşılaştıkları Mersin İdmanyurdu maçında sahaya giren sahaya giren 3 taraftarın kendisine yönelik yumruklu saldırısı hakkında açıklama yaptı.

Amedspor’un 7-0 galibiyetiyle sona eren Mersin İdmanyurdu maçında çıkan olaylara yönelik tepkiler sürüyor.

Amedspor’lu Deniz Naki’nin maçın ikinci yarısında sahaya giren Mersin İdmanyurdu taraftarı 3 kişinin saldırısına uğramasına özellikle sosyal medyadan binlerce kınama mesajı geldi.

Deniz Naki de, bugün ‘Deniz Naki Official’ adlı Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Naki’nin dünkü saldırıya ilişkin açıklaması şöyle:

“Öncelikle dünkü maçta yaşanan talihsiz olay nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse de arayarak ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade dahada hırslandırıp motive etmektedir. Hiç bir güç bu sene şampiyon olup kupayı rahmetli kaptanımıza götürmekten bizi alıkoyamaz. Rahmetli Kaptanımız Şehmuz Özer’inde değdiği gibi “Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz.” Ama bundan sonra yalnızca çiçek değil, bolca gol de hediye edeceğiz. Bizler Rahmetli Kaptanın yoldaşlarıyız. Bize kötü davranana biz kötü davranmayacağız. Pir Seyit Rıza’nın da dediği gibi; “Ben sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedim bu bana dert oldu, ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim bu da size dert olsun.”

deniznaki3

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.