Demirtaş: Milletvekili kazandırmayan her oy, Erdoğan’a yarayacak

Demirtaş: Milletvekili kazandırmayan her oy, Erdoğan’a yarayacak

Seçimlerde milletvekili kazandırmayacak oyların Recep Tayyip Erdoğan'a yarayacağını söyleyen Selahattin Demirtaş, seçmenlere, "Oyunu, milletvekili çıkarabilecek partilere ver lütfen" çağrısı yaptı.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 14 Mayıs'ta düzenlenecek seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Milletvekili kazandırmayan oylar için "Erdoğan'a yarayacak" diyen Demirtaş'ın paylaşımları şöyle:

"Merhaba, aklındaki, gönlündeki partiye oy vermek için çok haklı nedenlerin olduğundan eminim. Ama senin oyunla milletvekili çıkarılmazsa bunun çok ağır sonuçları olacak. Lütfen akılcı olanda birleşelim. Oyunu, milletvekili çıkarabilecek partilere ver lütfen.

Milletvekili kazandırmayan her oy, Erdoğan’a yarayacak. Oy verdiğin parti milletvekili çıkaramazsa kendi elinle kendi geleceğini karartmış olacaksın. Yani şakası yok: Ya tam diktatörlük ya da demokrasi. Bildiğini biliyorum, yine de vurgulamak istedim. Selam, sevgilerimle."

 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.