Demirtaş, Kılıçdaroğlu'nu alıntıladı: Güçlü bir siyasi duruş

Demirtaş, Kılıçdaroğlu'nu alıntıladı: Güçlü bir siyasi duruş

Twitter'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan Selahattin Demirtaş "Hem güçlü bir dayanışma hem de güçlü bir siyasi duruş, bu zor dönemi el ele vererek atlatmamız için çok önemlidir" dedi.

Edirne Cezaevi'nde 2016 yılından beri tutuklu bulunan Halkları Demokratik Partisi eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından önceki akşam paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntıladı.

Demirtaş, "Hem güçlü bir dayanışma hem de güçlü bir siyasi duruş, bu zor dönemi el ele vererek atlatmamız için çok önemlidir, kıymetlidir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, önceki akşam depremin yıkıma neden olduğu Hatay'dan paylaştığı dört buçuk dakikalık videoda, "Halkımızın halini yerinde gördüm. Yaşananlara siyaset üstü bakmayı, iktidarla hizalanmayı reddediyorum. Bu çöküş tam da sistematik rant siyasetinin sonucudur. Erdoğan’la, sarayıyla ve rant çeteleriyle hiçbir zeminde buluşmayacağım. Ben halkımın kavgasını vereceğim. Sonuna kadar" demişti. 

 

 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum