Demir dubalar monte edildi

Demir dubalar monte edildi

Belediye ekipleri daha önce monte ettikleri plastik dubaların yanına demir dubalar monte etti.

YÜKSEKOVA - Cengiz Topel caddesine Yüksekova belediyesi ve İlçe Trafik Komisyonun ortak kararı ile monte edilen dubaların yanına bugünde demir dubalar monte edildi. 

Yoğun araç trafiğini rahatlatmak amacı ile Otel Oslu civarına bırakılan plastik dubalar araçlarının üzerinden çok kolay geçmesinden dolayı belediye ekipleri yerine demir dubalar monte etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, “daha önce plastik duba bıraktığımız bu alanda araçlar gereksiz bekleme yaptıklarından dolayı trafik akışını ciddi derecede engelliyordu. Buna birde dönüş yapmak isteyen araçlar eklenince trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyordu. Daha önce bıraktığımız plastik dubalar çok basit bi şekilde üzerinden geçilerek alan ihlal ediliyordu. Bu gün tek çözüm olarak gördüğümüz demir dubaları dikiyoruz. Yoğun araç trafiğini rahatlatmak amacıyla buna benzer çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum