DEM Parti'den yeni yıl mesajı: Bu cendereyi kıracağız

DEM Parti'den yeni yıl mesajı: Bu cendereyi kıracağız

Yeni yıl mesajı yayımlayan DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, toplumsal sorunlarımızın diyalog ve uzlaşı ile çözüldüğü yeni bir yıl dileğinde bulundu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajda DEM Parti'nin isim değiştirme süreci hatırlatılırken "Yeni yılda, yeni umutlarla ve DEM Parti’nin yeni siyasi anlayışıyla mücadeleyi mutlaka başarıya ulaştıracağız, hep birlikte toplumun mahkum edildiği bu cendereyi kıracağız" denildi.

'SORUNLARIN UZLAŞI İLE ÇÖZÜLDÜĞÜ YENİ BİR YIL DİLEĞİYLE...'

"Halklarımızın yeni yılı kutlu olsun" başlığıyla yayımlanan mesaj şöyle:

"Yaşanan savaşlara, tecride, sürgün ve mülteciliğe, açlığa, yoksulluğa, yolsuzluğa, talana, doğaya, kadına, çocuğa ve toplumun tamamına karşı işlenen bütün suçlara rağmen yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz. Toplumsal sorunlarımızın diyalog ve uzlaşı ile çözüldüğü yeni bir yıl dileğiyle bütün halklarımızın yeni yılını kutluyoruz.

Saldırılara ve bunca yıkıma rağmen şimdi daha umutluyuz. Artık DEM Parti var. Ezilenler, emekçiler, kadınlar, gençler, Kürtler, Aleviler, toplumun bütün kesimleri olarak DEM Parti’deyiz.

'BU CENDEREYİ KIRACAĞIZ'

Yüzyıllık köklü bir mücadele deneyimini temsil ederek yepyeni bir siyasi anlayışla yola çıkıyoruz. Sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağır ama kendimize, halklarımızın özgürlük talebi ve mücadelesine güveniyoruz.

Yeni yılda, yeni umutlarla ve DEM Parti’nin yeni siyasi anlayışıyla mücadeleyi mutlaka başarıya ulaştıracağız, hep birlikte toplumun mahkum edildiği bu cendereyi kıracağız."

 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.