DEM Parti'den 'Game Of Thrones'lu seçim videosu: DEM is coming...

DEM Parti'den 'Game Of Thrones'lu seçim videosu: DEM is coming...

DEM Parti, Game Of Thrones dizisinin müziğinin yer aldığı seçim tanıtım videosu paylaştı. Türkçe 'DEM is coming' yazılı paylaşımda, "DEM gelir devran döner" ifadeleri yer aldı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Game Of Thrones dizisinin unutulmaz müziğinin yöresel ezgilerle fonda olduğu bir seçim tanıtım videosu paylaştı.

Türkçe anlamı "DEM geliyor..." olan video, "DEM IS COMING..." notuyla DEM Parti'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 31 Mart yerel seçimlerine 42 gün kala paylaşılan tanıtım videosunda, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğlulları ve Tuncer Bakırhan'ın coşkulu halk buluşmaları ve eski mitinglerden görüntüler de yer aldı.

Videoda ayrıca, DEM Parti'nin seçim sloganı olan 'DEM gelir devran döner' yazısı da görüldü.

'BİZLER TAM TAKIM SAHADAYIZ'

Tanıtım videosunda konuşan Hatimoğlulları, "Bizler kazanmak için yola çıktık. İl il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy... Bizler tam takım sahadayız" ifadelerine yer verdi.

'BU DURUŞUNUZ BİZİN İÇİN YOLDUR'

Bakırhan'ın ise "Sizin dinmeyen, yorulmayan pes etmeyen, baş eğmeyen bu duruşunuz bizin için yoldur, bizim için sözdür" konuşması yer alıyor.

 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.