DEM Parti, Yüksekova'daki basın mensuplarıyla bir araya geldi

DEM Parti, Yüksekova'daki basın mensuplarıyla bir araya geldi

Dem Parti Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, Dem Parti Belediye Eş Başkan Adayları ve DEM Parti ilçe yönetimiyle birlikte, Yüksekova’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, Yüksekova Belediyesi Eş Başkan adayları Şadiye Kırmızıgül, Şoreş Diri, Büyükçiftlik Belde Belediye Eş Başkan adayı Mizgin Demir, İlçe Eş Başkanları Filiz Saygı ve Ercan Sevmez ve partinin ilçe yöneticilerinden oluşan heyet, ilçede gören yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yaklaşan seçimler öncesi Yüksekova'da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelmek istediklerini belirten İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez, Yüksekova'da görev yapan basın mensuplarının sorun ve önerilerini dinlemek üzere bir araya geldiklerini söyledi. 

Gazetecilerin halkın gözü olduğunu belirten Hakkari Milletvekili Öznur Bartın ise uzun süredir ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret etmek istediklerini ancak programlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle sürekli ertelemek durumunda kaldıklarını söyledi. İlçede yaşanan sorunların anlaşılması ve çözülmesi konusunda basının önemine değinen Bartın gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bilgi ve fikir alışverişinde bulunulan buluşmada Yüksekova'da gazetecilerin yaşadığı sıkıntılar ve yaklaşan seçimler öncesi ilçede yaşanan sorunlar dile getirildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum