DEM Parti Yüksekova ilçe yönetimi belirlendi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Yüksekova İlçe Örgütü 1. Olağanüstü Kongresi yapıldı. Kongrede ilçe eş başkanlıklarına Ercan Sevmez ve Filiz Saygı seçildi.

Tekçe Düğün Salonunda yapılan kongreye DEM Parti Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, HDP Eski milletvekilleri Abdullah Zeydan ve Sait Dede, Yerine kayyum atanan Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, Hakkari il ve ilçe Eşbaşkanları, Barış Anneleri, İHD ve ÖHD temsilcileri DEM Parti’den Belediye Eş Başkanlığı aday adayları ve yurttaşlar katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan HDP Hakkari eski milletvekili Sait Dede ‘’bu kongre HEP’in’ DEP’in, HEDEP’in, DTP’nin kongresidir. Fikriyat aynıdır, yöntem aynıdır, amaç aynıdır. Birçok partimiz kapatıldı, arkadaşlarımız birçok yasakla engellendi ama bu halk ne kadar parti kapatıldıysa, ne kadar zulüm gördüyse yine direnmiştir bugün de direnecektir’’dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde DEM Parti Yüksekova İlçe Eş Başkanlıklarına Ercan Sevmez ve Filiz Saygı seçilirken, parti yönetimi de Gülizar İliş, Resul Temel, Necmettin Anuk, Emrah Bellier, İslam Tüner, ve Nevzat Atayılmaz seçildi.

DEM Parti ilçe eş başkanlığına seçilen Ercan Sevmez kendilerini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederken, ‘’halkımızın davasına layık olacağız’’ dedi.

img-0216.jpeg

img-0119.jpeg

img-0164.jpeg

img-0125.jpeg

img-0231.jpeg

img-0225.jpeg

img-0243.jpeg

img-0129.jpeg

img-0254.jpeg

 Yüksekova Haber
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum