Dem Parti: Taşıma kitleleriniz seçim sonuçlarını değiştiremeyecek

Dem Parti: Taşıma kitleleriniz seçim sonuçlarını değiştiremeyecek

Dem Parti Hakkari İl Başkanlığı, Hakkari Merkez'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı mitingle ilgili açıklama yaptı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (Dem Parti) Hakkari İl Başkanlığı Ak Parti'nin bugünkü mitingiyle ilgili açıklama yaptı.

Hakkari’de seçim kanunları ve hukukun askıya alındığı belirtilen açıklamada Ak Parti mitingi için dün akşamdan itibaren tüm yolların trafiğe kapatılarak günlük hayatın durdurulduğu savunuldu.

"Tüm partilerin eşit şartlarda yarışıp seçim çalışmaları yapmaları gerekir"

Partilerin seçim çalışmalarını yaparken şehir hayatının devam etmesi gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, "Halkımızın bize başvurdukları şikayetlerde çok ciddi rahatsızlıkların olduğu ve bunu dile getirmemiz istenmiştir. Tüm partilerin eşit şartlarda yarışıp seçim çalışmaları yapmaları gerekirken, AKP için farklı uygulamaların devreye sokularak halkın günlük yaşantısını etkileyen keyifçi tutumları kınıyoruz. Parti olarak ulaştığımız ilgili birimlerin “sorun bizi aşıyor” demeleri aslında yasa tanımazlığın gelmiş noktayı göstermektedir. Bu keyifçi ve yasa tanımaz uygulamaları yapanlara şunu diyoruz; Hakkari tarihte iradesi ve mücadelesi ile her zaman anılmış ve var olmuştur. Ne taşıma kitleleriniz ne de tüm devlet olanakları seçim sonuçlarını değiştiremeyecektir."

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.