Dem Parti: Seçimle ilgili başka kutlama veya yürüyüş yapılmayacak

Dem Parti: Seçimle ilgili başka kutlama veya yürüyüş yapılmayacak

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları ve Dem Parti İlçe Örgütü tarafından yapılan ortak açıklamada, "Halkımızın alışveriş ve temel ihtiyaçlarını karşılamanın önüne geçmemek adına artık kentimizde herhangi bir kutlama ve yürüyüş yapılmayacak" denildi.

Dem Parti Yüksekova İlçe Örgütü ve Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri tarafından ortak bir açıklama yapıldı.

31 Mart 2024'te gerçekleşen seçimlerde oy kullanan herkese teşekkür edilen açıklamada, "Halkımızın bugün itibariyle bizi onurlandırdığı eş başkanlık görevimiz boyunca hiçbir farklılık ve hiçbir öncelik gözetmeden, şeffaf ve hesap verilebilirlik ilkesi çerçevesinde yediden yetmişe tüm Gever halkı için çalışacağımızın sözünü veriyoruz" denildi.

"Artık herhangi bir kutlama ve yürüyüş yapılmayacak"

Yapılan kutlamaların arından Yüksekova halkının sağduyulu olmaya davet edildiği açıklamanın devamında şöyle denildi:

"Geçtiğimiz günlerde büyük bir coşku ve heyecanla kazanımlarını kutlayan sevgili halkımızı bugün itibariyle sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle kent esnafımızın ve halkımızın alışveriş ve temel ihtiyaçlarını karşılamanın önüne geçmemek adına artık kentimizde herhangi bir kutlama ve yürüyüşün yapılmayacağını beyan ediyoruz."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.