Dem Parti Hakkari İl Başkanlığı’ndan Ak Parti’ye yanıt

Dem Parti Hakkari İl Başkanlığı’ndan Ak Parti’ye yanıt

Dem Parti Hakkari İl Başkanlığı Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından önceki gün yapılan açıklamaya yanıt verildi.

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı’nın önceki gün Dem Partili siyasetçilerin Newroz kutlamasındaki konuşmalarıyla ilgili yaptığı açıklamaya Dem Parti Hakkari İl Başkanlığı’ndan yanıt geldi.

"Bu halk temiz olanlarla kirli olanları çok iyi tanıyor"

“Halkımız kimlerin Aslan kimlerin çakal olduklarını çok iyi bilirler” ifadelerinin geçtiği yazılı açıklamada, “Göreve gelirken normal bir geliri olan parti il başkanlarının bir iki yılda Hakkâri’de nasıl menkul zengini olduklarını herkes biliyorken ve diktikleri binalar halkın gündemindeyken bunları görmemiş gibi yapıp sümbül karı kadar kendilerini temiz gösterenlere tek kelime ile bu halk temiz olanlarla kirli olanları çok iyi tanıyor diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ak Pati tarafından yapılan açıklamada geçen “açtığımız sayfa sümbül dağının karları kadar tertemiz ve beyazdır, alnımız temiz ve halkımız buna şahittir” ifadelerine değinilen açıklamanın devamı şöyle:

“Hakkâri halkı şunlara şahitlik eder, partilerinde il başkanlığı yapanların kısa bir zamanda birkaç bina diktiklerine şahitlik ederler. Hakkâri halkı yöneticileri kamu arazilerini nasıl kendi aralarında paylaştıklarına şahitlik ederler. Hakkâri halkı il başkanı olanların tüm kurumlara kendi akrabalarını nasıl yerleştirdiklerine şahitlik ederler. Hakkâri halkı yöneticileri kadroları kendi aralarında bölüştürüp nasıl sattıklarına şahitlik ederler. Hakkâri halkı Ak gençlik olarak bilinen ama kara olanların nasıl belediye kadrolarına alındıklarına bir bir şahitlik ederler. Hakkâri halkının çalıp çırpma geleneğinin baş mimarlarının ihaleleri nasıl kendi yandaşlarına peşkeş çektiklerine şahitlik ederler. Para dağıtmaktan, yalan söylemekten, hırsızlık yapmaktan, halkın iradesine el koyma olan kayyum sistemini savunmaktan çalıp çırpmaktan başka işi olmayanlar bırakın söz söylemeyi gerçekleri konuşmaya cürret edemezler."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum