Dede'den Hakkari ve Yüksekova Belediyesi'ne ziyaret

Dede'den Hakkari ve Yüksekova Belediyesi'ne ziyaret

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede, Hakkari ve Yüksekova Belediyesi'ni kazanan eş başkanlara tebrik ziyareti yaptı.

Yüksekova Haber Portalı

HDP Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde, Hakkari ve Yüksekova Belediyesini kazanan HDP adaylarına tebrik ziyaretinde bulundu. Dede, ilk olarak Yüksekova Belediye Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı'yı ziyaret etti. Sarı ve Yaşar'ı tebrik eden Dede, eş başkanlara yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Dede ve beraberindekiler daha sonra belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ardından Hakkari'ye geçen Dede, Hakkari Belediyesi'ni kazanan eş başkanlar Seher Kadiroğlu Ataş ile Cihan Karaman'ı ziyaret etti. Eş başkanlar Dede'nin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, kendisine teşekkür etti.

Yaptığı ziyaretlerle ilgili Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan Dede, "Hakkari ve Yüksekova'da  görevlerine başlayan eş başkanlarımıza başarılar dilerim. Bunda sonra alacakları tüm kararları inşallah halkla beraber alacaklar ki kültürümüzde belediyecilik anlayışımız da bunu gerektiriyor. Var olan borçlara aldırış etmeden yollarına devam etmelerini istiyoruz. Onların arkalarında bir irade var, halk herşeyin farkında. Tek hedefimiz hizmet olacaktır. Halkımız en iyisini hak ediyor" dedi.

s1-138.jpg

s2-109.jpg

s3-069.jpg

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.