Dargeçit esnafı kepenk kapattı, Soylu'nun ziyareti yarıda kaldı

Dargeçit esnafı kepenk kapattı, Soylu'nun ziyareti yarıda kaldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Dargeçit'te yapacağı esnaf ziyaretleri, esnaf protesto için kepenk kapatınca yarıda kaldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “İl Güvenlik Toplantısı” için bugün Mardin’deydi. İçişleri Bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Mardin ve Diyarbakır Valisi ile kaymakamların katıldığı toplantının ardından Soylu, Dargeçit'te esnafı ziyaret etmek istedi.
Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre ilçede Soylu'nun geçeceği yollar AK Partili belediye tarafından yıkandı, onarılmayan yollar ise onarıldı. Askeri helikopterle ilçeye giden Soylu'nun konvoyunun geçeceği yollarda bulunan araçlar da sabah saatlerinde ara sokaklara çekildi. Soylu onlarca araçtan oluşan konvoyla esnaf ziyaretine çıktı.
Ancak Soylu ilçede protesto ile karşılandı. Sabah saatlerinde dükkanını açan esnafın büyük çoğunluğu, Soylu’nun ziyaretini öğrenince kepenk kapattı. Açık olan 4 işyerini ziyaret eden Soylu, yarıda kalan esnaf ziyaretinin ardından Özgürlük Parkı'nda yapılacak 'Gençlik Buluşması'na geçti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.