Daire Başkanı Tolga Çemrek, Müdür Uzman ile buluştu

Daire Başkanı Tolga Çemrek, Müdür Uzman ile buluştu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Adıyaman'a gelen Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanı Tolga Çemrek, İl Emniyet Müdürü Alper Uzman ile buluştu.

Adıyaman'da, bir takım incelemeler ve ziyaretler için gelen Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanı Tolga Çemrek, ilk olarak Adıyaman Valiliği öncülüğünde Beşpınar Marina Mesire alanında düzenlenen motofest programına katıldı.

Daire Başkanı Tolga Çemrek, burada yaptığı incelemeler sonrası İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek burada Müdür Alper Uzman'ı ziyaret etti. Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Daire Başkanı Tolga Çemrek, Müdür Alper'den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.