D-Smart İle İletişime Geçin Ayrıcalıklı Bir Dünyaya Sahip Olun

D-Smart İle İletişime Geçin Ayrıcalıklı Bir Dünyaya Sahip Olun

D-Smart kurulduğu günden itibaren kendisini geliştiren bir platform olurken müşteri sayısı da hızlı bir biçimde artış gösterdi.

Bu doğrultuda çok sayıda kişi bu firma tarafından sunulan özgün hizmetleri almak için başvuruda bulunurken hem internet hem de televizyon hizmeti sunan firma her geçen gün kaliteyi daha üst seviyelere yükseltti. Kurulduğu dönemden itibaren her zaman kaliteli bir hizmeti ekonomik şartlarda sunmayı amaçlayan firma bu felsefesinden vazgeçmezken günümüzde de aynı şekilde devam ediyor. Bu sebeple de kişiler firmanın sunduğu imkânlar ve kampanyalar hakkında başarılı bir araştırma yaptıktan sonra rahatlıkla seçimlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Bu doğrultuda d-smart iletişim imkânı sayesinde kişiler isim ve soyisimlerini internet sitesine girdikten sonra hangi konuda bilgi almak istediklerini belirtiyorlar. Bunun üzerinde D-Smart yetkilileri kişileri telefonlarından arayarak istedikleri her konuda bilgi veriyorlar. Firmanın sunduğu paketler, internetin özellikleri, ödeme seçenekleri, taahhüt şartları ve daha birçok bilgi bu şekilde alınabiliyor. Arayan yetkili müşteri temsilcileri bu konuların tamamı hakkında bilgi sahibi olurken kişileri de rahatlıkla bilgilendirebiliyorlar. Bunun sonrasında da kişiler hem fiyat hem de hizmet açısından kendilerine en uygun olan seçenekleri bulurken başvurularını da kısa süre içerisinde gerçekleştirebiliyor. Başvurularda da internet ilk seçenek olurken isteyen kişiler telefonlardan da başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Eğer D-smart firması tarafından sunulan internet hizmeti alınmak istiyorsa kişiler yalın internet seçeneklerini ya da televizyon ile birlikte sunulan internet seçeneklerini değerlendirmeye alıyorlar. Bu internet tekliflerinde kişilerin ev telefonu bağlatmasına da gerek olmazken kişiler rahatlıkla internetlerine kavuşuyorlar. Bu internetlerinde kişiler 8 Mpse ve 10 Mpse hızlar ile internet hizmeti alırlarken isterlerse bu hızları ayda 5 TL karşılığında iki katına çıkarıyorlar. Genel olarak herkese yüksek hızda internet paketi sunulmazken bunun en büyük sebebi altyapı sorunları oluyor. Kişilerin bulundukları yerlerde internet hızı maksimum 6-7 Mpse düzeylerinde olursa bu kişilere boşuna yüksek hız verilerek fazla ücret talep edilmesi istenmiyor. Bu sebeple de kişiler çok uygun fiyatlarda kendi internet hızlarını ve adil kullanım kotalarını belirliyorlar.

Televizyonlarını daha iyi bir hale getirmek isteyen kişiler ise televizyon kanallarını içeren özel paketler ile birlikte D-Smart hizmetini alıyor. Bu doğrultuda aylık 19 TL’den başlayan fiyatlarla D-smart sahibi olan kişiler kurulum ya da aktivasyon gibi ücretlerin de hiçbirini ödemiyorlar. Buna ek olarak kişiler yalnızca istedikleri kanalları satın alarak minimum ücret ödeme şansını da elde ediyorlar. Bu doğrultuda sinema ve dizi kanalları, belgesel kanalları, spor kanalları, eğlence kanalları ve çok daha fazlası 24 ay taahhüt ile birlikte çok uygun fiyatlarda satın alınıyor. Kişiler istedikleri zaman kampanyalardan belirli cayma bedelleriyle çıkıyor. Tüm bu avantajlı dsmart kampanyaları arasından seçimler yapılırken kişiler her zaman büyük avantajlar elde ediyorlar.

Bilgi almak için internet sitesini kullanan kişiler başvurularda da ilk olarak internet sitelerine akın ediyorlar. İnternet üzerinde kendilerine bir form verilirken bu formu internetten eksiksiz bir biçimde dolduran kişiler başvurularını da gerçekleştirmiş oluyorlar. Bunun sonrasında kişiler aranarak sözlü onay da alınıyor ve böylece başvurular tamamlanmış oluyor. Bunun sonrasında uzman ekipler kişilerin adreslerine gelerek uydu alıcılarının kurulum işlemini gerçekleştiriyorlar. Bu işlem için herhangi bir ek ücret alınmazken kişiler D-Smart üyeliklerini bitirdikten sonra uydu alıcılarını kullanmayacakları için buna bir ücret de ödemiyorlar. Üyeliklerini sonlandıran kişiler uydu alıcılarını teslim ederek hiçbir ücret ödemiyorlar.

(ilandır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.