Cumhuriyet Kürt sorunu demedi

Cumhuriyet Kürt sorunu demedi

Cumhuriyet gazetesi, Kılıçdaroğlu-Erdoğan görüşmesini manşetten verdi ama bir tuhaf ifadeyle..

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştireceği "Kürt sorunu zirvesi" bugün saat 15.30'da AKP Genel Merkezi'nde.. Görüşmeye katılacak CHPheyetinde, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Faruk Loğoğlu yer alırken AKP heyetinde Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Mahir Ünal ile Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in yer alacağı öğrenildi.

KÜRT SORUNU DEMEDİ

Cumhuriyet gazetesi bugün Kılıçdaroğlu- Erdoğan görüşmesini manşetten verdi. Ancak tuhaf bir üslupla.. Spotunda "Kılıçdaroğlu partisinden de eleştiri olmasına "en önemli sorun için" Erdoğan'la buluşuyor." dedi.. Kürt sorunu demeyen Cumhuriyet en önemli sorunu da tırnak içerisinde verdi. Kürt sorunu demekten imtina eden gazete, Kılıçdaroğlu'nun görüşme öncesi yaptığı açıklamada söylediği "Kürt sorununa çözüm değil, çözüm yöntemi önereceğiz" sözlerine yer verdi. Gazete, "Bakın biz Kürt sorununu demiyoruz Kılıçdaroğlu söylüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum