Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) çöktü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) çöktü

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi" (CİMER) sistemine 10 gündür giriş yapılamıyor. Şikayetlerin Cumhurbaşkanlığı'na iletildiği site "Bir hata oluştu" mesajını veriyor.

Özellikle bürokraside yaşanılan sorunların ilettildiği “Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi” (CİMER) sistemi çöktü. Site üzerinden 10 gündür şikayet iletilemiyor.

Sözcü Gazetesi’nden Uğur Enç’in haberine göre, Başbakanlık İletişim Merkezi’ne bağlı şikayet birimi BİMER’in yükünü azaltmak için Cumhurbaşkanlığı bünyesinde oluşturulan iletişim merkezi CİMER’e başvuru sayısı kısa sürede katlandı. Başbakanlık’ın lağvedilmesinin ardından BİMER’in faaliyetleri de sona erdi ve şikayetleri iletmek için tek yol CİMER olarak kaldı.

‘BİR HATA OLUŞTU MESAJI’ YAYINLANIYOR

Bir süre önce söz konusu şikayetlerin artması nedeniyle bürokratları uyaran Erdoğan, “Bürokrasiyle ilgili özellikle vatandaşı bire bir ilgilendiren konularda CİMER’e yoğun şikâyetler geliyor. Bunların hepsini yakından takip ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakından takip ettiği CİMER sistemi çöktü. Sisteme yaklaşık 10 gündür giriş yapılamıyor. “Bir hata oluştu” mesajıyla karşılaşan vatandaşlar şikayetini hiçbir yere iletemiyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nin internet sitesinde konuyla ilgili hiçbir açıklama yer almıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.