Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bedelli askerlik hakkında, 'Belki cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz' dedi.

NATO zirvesinin ardından Türkiye'ye dönüşte uçakta gazetecilere konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik hakkında, "Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile çıkarmayı deneyebiliriz" dedi.

Bedelli askerlikle ilgili Milli Savunma Bakanlığı’nın çalışması olduğu bilgisini veren Erdoğan, "Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. O zamana kadar da hazırlıklarımızı bitirmiş oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz" diye konuştu.

F-35’LER İZİN BİRKAÇ GÜN İÇİNDE 100 MİLYON  DOLAR ÖDENECEK

ABD Senatosu'nun teslimatına karşı çıktığı F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye teslimi konusunda sorulan soruları da cevaplayan Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın F-35 konusunda yaptırıma karşı olduğunu belirterek “F- 35'ler son taksitle birlikte toplam 900 milyon doları ödemiş olacağız. 800 milyon doları zaten ödemiştik. 100 milyon dolar daha ödenecek birkaç gün içinde” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.