Çocuğunun doğum gününü kardan pasta ile kutladı

Çocuğunun doğum gününü kardan pasta ile kutladı

Yüksekova'da bir çocuğun babasının pandemi ve kar yağışı nedeniyle kendisine pasta getiremeyince kardan yaptığı pastaya üflerken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yüksekova’nın Altınoluk (Elver) köyünde yaşayan 2 çocuk babası Hekim Çakmak, önceki gün doğum günü olan 4 yaşındaki çocuğu Enis için kardan pasta yapıp doğum gününü kutladı. Enis mumlara üflerken fotoğraf çeken Çakmak, fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca büyük ilgi gördü.

Enis için önce şehir merkezine gidip yaş pastası almayı düşündüğünü ancak yoğun kar yağışı ve salgın nedeniyle gidemediğini belirten baba Hekim Çakmak Yüksekova Haber Portalına yaptığı açıklamada, “Çocuklar dışarıda karla oynuyordu. Benim de aklıma onlara kardan bir pasta yapmak geldi. Biri 5 katlı biri de 3 katlı 2 yaş pastası yapmaya başladım. Bu durum onlar için de daha eğlenceli bir hal alınca devam ettim. Yapraklarla süsledik ve odun parçaları ile temsili mumlar yaparak mumlara üflemesini istedim. O anların fotoğraflarını çekerek akşam sosyal medyada paylaştım” dedi.

pasta1.jpg

'Çok küçük şeylerle dünya kadar mutlu olan insanlarız'

Fotoğrafların sosyal medyada büyük ilgi gördüğünü belirten Çakmak, “2 çocuğum var. Biri 7 yaşında diğeri de 4 yaşında. Bizler de bu bölgede çocukluk yaşadık. Çok küçük şeylerle dünya kadar mutlu olan insanlarız. Her iki çocuğum ve köydeki diğer çocuklarla çok güzel bir gün yaşadık” dedi.

pasta2.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum