Çobanoğlu: Yardımların toplanmasında Yüksekova Kaymakamlığı'nın hiçbir katkısı yok

Çobanoğlu: Yardımların toplanmasında Yüksekova Kaymakamlığı'nın hiçbir katkısı yok

İHD Hakkari Şubesi Eş Başkanı Yusuf Çobanoğlu, Yüksekova'da vatandaşlardan toplanan ayni yardımlarla ilgili Yüksekova Kaymakamlı tarafından yapılan paylaşıma tepki gösterdi.

Maraş merkezli depremlerde mağdur olan depremzedelere gönderilmek üzere Yüksekova'dan deprem bölgelerine 2 TIR yardım gönderildi. Bu sabah yola çıkan yardımlarla ilgili Yüksekova Kaymakamlığı, "6 Şubat’ta yaşanan deprem nedeniyle Kaymakamlığımızca başlatılan yardım kampanyasına, İlçemiz STK’larının koordinasyonu ile toplanan 2 tır dolusu yardım deprem bölgesine sevkedildi. Kaymakamımız Oda Başkanlarımız ve tüm STK’larımıza teşekkür etti" paylaşımında bulundu.

Çobanoğlu: Bu yardımlar STK’ların öncülüğünde toplanmıştır

Twitter üzerinden Yüksekova Kaymakamlığı hesabının paylaşımını alıntılayan İHD Hakkari Şubesi Eş Başkanı Yusuf Çobanoğlu, "Bu yardımların toplanmasında Kaymakamlığın hiçbir katkısı yoktur. Bu yardımlar STK’ların öncülüğünde toplanmıştır. Kayyumun gelip bu halkın topladığı yardımları kendi toplamış gibi göstermesi, reklamını yapması ve bu halkın emeklerine çökmesi sömürgeci anlayışın tezahürüdür" açıklamasında bulundu. 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum