Cilo Yüksekovaspor'dan maç öncesi dostluk yemeği

Cilo Yüksekovaspor'dan maç öncesi dostluk yemeği

Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele eden Cilo Yüksekovaspor konuk takım Siirt Gençlerbirliği takımı ile yarın yapılacak karşılaşma öncesi dostluk yemeğinde bir araya geldi.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yarın saat 13.30’da Yüksekova şehir stadında yapılacak karşılaşma öncesi akşam yemeğinde bir araya gelen her iki takımın futbolcuları ve yöneticileri dostluk mesajı verdi.

57742

Cengiz Topel Caddesi üzerinde buluna Emek Et ve Balık Lokantası’nda Hakkari ili Damızlık Keçi ve Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Reşit Akman tarafından verilen yemekte bir konuşma yapan Cilo Yüksekovaspor yöneticileri Siirt deplasmanında konuk tarafından çok iyi ağırlandıklarını belirterek, “Siirt’te bize gösterilen ilgi ve alakanın karşılığı olarak bizler de Siirt takımını kendi tesislerimizde en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz.”dediler.

Hakkari ili Damızlık Keçi ve Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Reşit Akman ise her iki takımın da bölge takımı olduğunu belirterek, “Yüksekova’da yapılacak olan karşılaşmanın dostluk ve centilmenlik ruhu içersinde geçmesini istiyoruz. Her iki takıma da başarılar diliyoruz. Tüm Yüksekovalıları yarın saat 13.30’da Yüksekova şehir stadında yapılacak olan karşılaşmayı izlemeye davet ediyoruz.”dedi.

57743

57744

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum