Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nden Eş Başkan İrfan Sarı'ya ziyaret

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nden Eş Başkan İrfan Sarı'ya ziyaret

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü yöneticileri Yüksekova Belediye Eş Başkan İrfan Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Hacı Tansu ve Başkan Yardımcısı Safiye Nigar Tansu Yüksekova Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eş Başkan Sarı'yı makamında ziyaret eden kulüp yöneticileri, Sarı'yı yeni tebrik ederek Hacı Tansu’nun yazmış olduğu ‘Hakkari Dağları ve Doğa Sporları Rotaları’ adlı kitabı ve çektikleri fotoğraflardan birini hediye etti.

Kulüp adına tebriklerini iletmek ve başarılar dilemek için Yüksekova Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini belirten Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Hacı Tansu, “Doğa Sporları noktasında desteklememiz gerektiği kanısındayız. Umuyoruz ki belediye bünyesinde de doğa sporları geliştirilir ve yeni takımlar kurulur. Bu noktada bizde elimizden geleni yaparız. Lakin Yüksekova’nın dağlık ve doğası turizm noktasında da çok büyük kazanımlar sağlayabilecek düzeyde yeter ki burada gerekli alt yapı yapılabilsin. Ayrıca yıllardır yaptığımız çalışmalar sonucunda bütün çalışmaları bir kitap haline getirerek Hakkari ve Coğrafyasının dağlarını yazdık. Doğa sporları rotalarını yazdık. Bunu da bundan sonraki gençlerimize rehber olması noktasında umuyoruz ki işe yarar bir duruma getireceğiz. Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak başkanlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren Eş Başkan Sarı kendilerine teşekkür etti.

a1-170.jpg

a2-142.jpg

a3-100.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum