CHP’li Öztrak: Parti yönetimi değişecek

CHP’li Öztrak: Parti yönetimi değişecek

CHP'de seçimlerden sonra başlayan 'değişim' tartışmasıyla ilgili konuşan Faik Öztrak, "İlçe başkanlarımız değişiyor, il başkanlarımız, kurultay delegelerimiz değişecek, parti yönetimi değişecek" dedi.

CHP'nin Süleymanpaşa 4. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'değişim' tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Öztrak, il yönetiminde yapılan değişikliklerden bahsederken parti yönetiminin de değişeceğini söyledi.

'CHP GENEL BAŞKANI İKİ OYDAN BİRİNİ ALDI'

Seçim sonuçlarından bahsederken "CHP Genel Başkanı, Türkiye'de atılan her iki oydan bir tanesini aldı" diyen Öztrak, şöyle devam etti:

"Şimdi biz bunun üzerine daha fazla oyu inşa etmek yerine daha birinci günde başladık birbirimizle kavga etmeye. Tabii ki yenileneceğiz, yenileniyoruz. İlçe başkanlarımız değişiyor, il başkanlarımız, kurultay delegelerimiz, parti yönetimimiz değişecek." 

'BU HÜKÜMET ÜZERİMİZDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇİYOR'

Sokağa çıkıp insanlarla konuştuğunu öne süren Öztrak, karşılaştığı yurttaşların tepkisinin ise şöyle olduğunu dile getirdi:

"Benim aldığım en büyük tepki şu arkadaşlar: 'Faik Bey, tamam seçimi kaybettik. Seçim kazanılır, kaybedilir. Hepsi olabilir ama seçim bittiğinden beri siz birbirinize düştünüz, birbirinizi yiyorsunuz. Bize sahip çıkmıyorsunuz. Bu hükümet üzerimizden silindir gibi geçiyor.' Biz milletimize sahip çıkmak durumundayız. Bu aldığımız oyların bir sorumluluğu var." 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.