CHP’li Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı: 36 isim mazeret bildirip katılmadı

CHP’li Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı: 36 isim mazeret bildirip katılmadı

CHP’li belediye başkanları, Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu “sızdırılan video”nun ardından ilk kez bir araya gelmiş oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetiminde, “değişim” talep eden CHP’den önemli isimlerin katıldığı toplantının sızdırılmasıyla ilgili parti içi gerginlik sürerken, bugün CHP'li il, ilçe ve büyükşehir belediye başkanları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu, “sızdırılan video” gündeminin ardından ilk kez bugün bir araya gelmiş oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun da katıldığı parti genel merkezindeki toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının değerlendirilmesi ve 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin hazırlıkların ele alınması bekleniyor.

Toplantıya 36 belediye başkanı mazeret bildirip katılım göstermedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, girişte gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Toplantı öncesi Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazetecilerin sorusu üzerine, Türkiye ve parti için her şeyin çok güzel olacağını belirterek, "Bütün sorunları parti aşar, Türkiye de aşar ama bunun öncüsü CHP olur. Türkiye'de olumsuzun aşılmasının öncüsü de CHP olur, her zaman olduğu gibi" dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.