CHP'den 'ayna' temalı Kadınlar Günü paylaşımı

CHP'den 'ayna' temalı Kadınlar Günü paylaşımı

CHP, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir video paylaştı. 'Ayna' temalı klipte, "Kendime ve çevreme ayna tutunca fark ettim. Hepimiz birbirimizin sonsuz yansıması, birbirimizin farklılığıyız ve birlikteyiz" ifadelerine yer verildi.

CHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, aynaya bakan farklı meslek grupları ve kesimlerden kadınlar yer aldı.

Videoda "Neyim ben, kimim, gerçek miyim? Yoksa sadece bir yansıma, bir yanılsamamıyım? Hayır. Biliyorum daha fazlasıyım. Ayna beni kıskanmaz, kandırmaz, engel olmaz, zarar vermez, hatalarımdan faydalanmaz. Ayna üzerine düşeni yapar. Ona bir adımatarsam o da bana bir adım atar. Ağlarsam ağlar, gülersem de gülüşüme gülüş katar. Düşersem düşer ama benim kadar da hızlı kalkar'' cümlelerine yer verildi.

'Ayna' temalı klipte ayrıca şu ifadeler de kullanıldı:

"Hep gözümün içine bakar, aydınlığı benimle artar. Beni benim gözümden tartar. Kalbi benimle atar. Sevincime sevinç katar. Çekingenliğimde korkaklık, kibarlığımda zayıflık aramaz. Her şeye rağmen, onu kırmazsam, kırılmaz. Kendime ve çevreme ayna tutunca fark ettim. Hepimiz birbirimizin sonsuz yansıması, hepimiz birbirimizin farklılığıyız ve birlikteyiz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.