CHP'de 8 ilin adayları belli oldu

CHP'de 8 ilin adayları belli oldu

CHP PM toplantısında 8 ilin belediye başkan adayları belirlendi. Ankara'da Mansur Yavaş, Antalya'da Muhittin Böcek ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu aday gösterildi.

CHP Parti Meclisi toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi adayının Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday gösterilmesine karar verildi.

CHP’nin diğer belediye başkan adayları ise şöyle:

Adana: Zeydan Karalar
Ağrı: Ahmet Meriç
Bolu: Tanju Özcan
Niğde: Rasim Yılmaz
Sivas: Ali Akyıldız
Kocaeli/İzmit: Fatma Kaplan Hürriyet

YAVAŞ: BAŞARI BOYNUMUZUN BORCU

Twitter hesabından açıklama yapan Mansur Yavaş, “Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni, seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

BÖCEK: ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek de Twitter hesabından açıklama yaptı. Böcek, “20 yıldır Konyaaltı’nda birlikte başardık! Şimdi de hayatımı adadığım Antalya’da birlikte başarmaya geliyorum. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, örgütümüze ve Sn. Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Oturan değil, çalışan Antalya’ya hazır olun. Şimdi çalışma zamanı” dedi.

İMAMOĞLU: İSTANBUL’UN GELECEĞİ İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu da “İstanbul’un geleceği ve İstanbulluların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm İstanbullulara içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.