CHP, usulsüz oy kullanımını doğruladı: ‘Sandık kurulu üyelerimiz darp edildi’

CHP, usulsüz oy kullanımını doğruladı: ‘Sandık kurulu üyelerimiz darp edildi’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medyada paylaşılan, Erdoğan’a seri biçimde mühür basıldığı görülen videoyu doğruladı. Salıcı, “Önce sandık kurulu üyelerimiz darp edilmiş sonra bu görüntüler ortaya çıkmıştır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medyada paylaşılan usulsüz oy kullanımına ilişkin videoyu doğruladı. Salıcı, AKP’li Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a seri biçimde mühür basılan oyların göründüğü videonun, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde çekildiğini söyledi.

“Önce sandık kurulu üyelerimiz darp edilmiş sonra bu görüntüler ortaya çıkmıştır” diyen Salıcı, “Yetkili avukat arkadaşlarımız ilgili köye yönlendirilmiş ve İlçe Seçim Kuruluna itiraz edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Salıcı, “Bu arada Şanlıurfa Valisi ve Emniyet Müdürüne ulaşılamamaktadır. Zatıalileri toplantıdadır” bilgisini de iletti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.