CHP Sözcüsü Öztrak: Nefes nefese bir yarış var

CHP Sözcüsü Öztrak: Nefes nefese bir yarış var

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Şu an itibariyle her iki kişiden birinin oyunu almış bulunuyoruz. Nefes nefese bir yarış var” açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, ilk sonuçların açıklanmasının ardından CHP Genel Merkezi’nde basın açıklaması yaptı. Öztrak, Erdoğan'ın yine bir algı operasyonunu ortaya koyduğunu söyledi.

‘GÖREVİMİZİN BAŞINDAN AYRILMAYACAĞIZ’

Anadolu Ajansı'nın (AA) açıkladığı rakamların hızla değiştiğine dikkati çeken Öztrak, şunları kaydetti: “Bizim sistemlerimiz çalışıyor bize ulaşan verilere göre nefes nefese bir yarış var. İpi göğüsleyebilmemiz için sandık başındaki görevlilere yine bir kere daha hatırlatmak istiyorum; sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip önleyeceğiz. Islak imzalı tutanakların seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacağız. Birleştirme tutanaklarını takip edeceğiz ve ıslak imzalı tutanakları genel merkezimize hızla ulaştıracağız. Bütün bunlar bitene kadar görevimizin başından ayrılmayacağız. Balkon konuşmaları ile kimse suyu bulandırmaya kalkışmasın. Aziz milletimiz, an be an bilgileri bizden almaya devam edin. Şu an itibariyle her iki kişiden birinin oyunu almış gözüküyoruz.”

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.