CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı ölü olarak bulundu

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı ölü olarak bulundu

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu, evinde ölü olarak bulundu. Durmuşoğlu'nun cesedi otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu’ndan haber alamayan CHP’liler polise başvurdu. Eve giren polisler Durmuşoğlu’nu, ölü olarak buldu.

CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu’ndan geçen cuma gününden beri haber alamayan partililer, durumu polise haber verdi. Durmuşoğlu’nun evine giren polisler, cansız bedenini buldu.

Durmuşoğlu’nun cesedi, olay yeri inceleme polisleri ile cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otopsi merkezine kaldırıldı.

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, “Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcımızdı. En son çarşamba akşamı toplantıdaydı. Cuma günü arkadaşlarıyla berabermiş. Cumartesi ve pazar günleri haber alamayınca bu sabah da aradık açmadı. Birkaç arkadaşımızla buraya geldik, polisler de buradaydı. Vefat ettiğini öğrendik. Hepimiz çok üzgünüz, başımız sağ olsun” dedi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.