CHP milletvekilleri Şener ve İslam'dan Şemdinli ziyareti

CHP milletvekilleri Şener ve İslam'dan Şemdinli ziyareti

CHP'li vekiller Abdullatif Şener ve Cihangir İslam Hakkari'nin Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

Şemdinli'ye gelen CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener ve İstanbul Milletvekili Cihangir İslam partililer tarafından karşılandı. CHP Şemdinli İlçe Başkanlığına geçen heyet, daha sonra Şemdinli esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Heyet daha sonra Şemdinli'ye bağlı Aktütün (Bezeler) ve Konur köylerini ziyaret ederek aile büyükleri ile görüştü.

whatsapp-image-2021-09-08-at-11-20-20-2.jpeg

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener Bölgedeki yurttaşların geleceğe daha umutla bakmasını sağlamakla yükümlü olduklarını belirterek, "Bizim bu uğraşımızı gören yurttaşlarımız da bizimle yürümek istiyor. Halkla iç içe onların sorunlarını dinleyen ve onlara sorunlarla başa çıkma konusunda yön gösteren kanaat önderlerimiz bizimle yürümek istedi. Genel Başkanımız da bundan mutluluk duyarak kendilerine rozetlerini taktı” dedi.

Aile büyüklerinden H. Cemil sevmiş ve H. Ömer Gündoğan ve H. Kerem Kılıç a CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener ve İstanbul Milletvekili Cihangir İslam CHP rozeti taktı.

whatsapp-image-2021-09-08-at-11-20-19.jpeg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum